Vilken röra!

Usschh vilken röra hääär e, kartonger åh saker Överallt :O, får fan panik asså... Men men sista natten i denna lägenheten (a) Imon e de mkt att göra, känns som om att de kommer bli en Jobbig dag dock haha..

Sitter just nu i sängen, ska sätta på en film åhh äta Gooddiiiss, Muummmss!
Älskling, niklas åh viggo är iväg åh hämtar Öl till i morgon, hmm jaja..!!!
Åh får se när Baaby hade tänk hoppa i säng när han kommer hem,  han har druckit åh då vill han aldrig sova utan bara föra ett jävla liv.. Men förhoppningsvis fattar han att vi har mkt att göra imorgon åh att han ska dricka imorgon med!!!!


ibland e jag jävligt Tveksam åh allt känns bara såå sådär.. Meen jag vill att de ska bli bättre, men då får du fan ta åh göra de du Säger åh Lovar hela jävla tiden men inte håller... Du vet vad jag tycker, känner åh hur jag mår för de åh du säger att de ska bli ändring men inget händer.. Konstigt att jag e som jag e då, nää!! Det måste få en ändring för jag kommer inte klara av de mer annars, kommer inte stå ut eller orka de!!! Nuu får vi ju se om du kan hålla de du sagt om Helgen, inte för att jag tror du kommer hålla de med ändå!! Du vet att jag kommer bil såå sjukt besviken, ledsen åh sur! Meen jag Älskar diig åh de kommer jag Alltid att göra! <3

Nää nuu ska vi inte vaa såå Negativa, men kände bara att jag behövde få de ur miig.. jobbigt att bara hålla allt inne hela tiden :(. Nää se om jag har någon bra film på datan åh sen bara ta de lugnt åh vänta in att Alex ska komma hem som han borde göra snart tror jag! <3

Dock flyttar vi imon såå kanske bara blir ett snabbt inlägg här om jag har tid (a)
Pussss så länge! <3

=)

Såå tror jag nästan har packat ner allt, lite kvar nu bara =) Skönt , men dock ser de ut som om kriget i Lägenheten nu :O , vart man än går såå e där någon låda som man snubblar över!
Städat åh tömt badrummet med, nu ekar de som fan där inne haha :P Men skönt att de e klart där så jag slippper tänka på det imon..

Just nu sittter Jaag, Älskling åh Niklas åh väntar på Grillen =) Åhh Baaby firar helg ( han e ledig imon så för han e de helg)!!!. Imorgon kvälll sover vi i den andra lägenheten , skönt ska de bli, men jobbbigt som fan att packa upp allt igen, börjar bli riktigt trött på de nu asså :O haha..

Pratade med Mamma innan åh har vi har bestämt att jag åh hon ska upp till Ullared när jag får min nästa Lön :D
Alex vägrade åka upp där med miig såå fick snällt fråga mamma om hon ville med hihi :D

Usschh vad jag Längtar tills de e tid för den lille att komma ut (a)
Är räknad till den 31 Augusti, men kan bli tidigare iom attt jag jobbar som jag gööör meen men glad när den lille kommmer ut :D Men är sjukt nervös (a)..

Guud vad de börjar blåsa nu :/ , nästan lite kallt faktiskt! , får se om de blir att vi sittter ute åh äter eller om de sitter där inne i röran :O haha guud asså..

Pussssen :*


Häär är en bild sen Midsommar, Baaby åh Tuva :D
Översöööt bild dock :D (a) <3



Packa åh änu mer Packa!

Godmorgon eller jaa gomidda :D haha
Jävla Flugor som inte kan låta en va när man sover :O åh sen har de varit såå varmt såå har inte kunnat sova för det heller!
Idag blir de Packa ner Alllt, allt ska va klart ikväll innan vi går åh lägger oss. föör flyttar imorgon (a)
Ska bli skönt som fan dock :D
Lillebror e häär åh ska hjälpa miig, men har hjärnsläpp så vet inte vart jag ska börja haha :P
Nää men får väl ta åh börja, fick gjort rätt mkt igår ändå (a)

Pussss så länge :*

lite bilder på Magen (a)

Vissa bilder e snea men orkar inte fixxa de (a)

Onsdag morgon =)

Inte Bloggat på jag vet inte när, har inte haft tid åh inte lust till de heller. Men nu är de ändring på de =)!!
Gåår in i v 32 (a) , de börjar närma siig dock, e lite nervös men längtar som in i.

Skulle ha Jobbat idag, men sjuka miig föör hade såå fruktansvärt ont igår/inatt och i morse :/ Men behöver ta de lite lugnt, jobbar alltid åh e alltid i fullvarv så inte såå konstigt att kroppen säger ifrån.
På Fredag flyttar jag åh Älsklingen Igen (a), Meen bara typ 100m haha, vi har bara en 2a nu såå på Fredag får vi en 3a , skönt som fan :D åh de behövs när den Lille kommer också ju :D!
Slängde nyss i en Maskin tvätt så blir att tvätta idag åh se om jag orkar packa lite kanske hehe :P
Lillebror e nog även påväg hit skulle jag kunna tro eller om de va att han tog busssen halv 11? ingen aning men han kommer iaf idag, vi ska ner till Harlösa till hans pappa ikväll, alex ska måla åh lite så där nere (a).

Nää om man skulle sätta på lite Musik åh sen börja packa, men vart fan ska man börja ? :O haha...

Häär är en bild sen igår (a) , dock blev den sne men skit samma :D <3


RSS 2.0